Steun ons werk

Stichting Rookpreventie Jeugd wil roken geschiedenis maken door te zorgen dat kinderen niet beginnen met roken. De stichting probeert de politiek te bewegen de accijns op tabak sterk te verhogen en het aantal verkooppunten van tabak sterk te verminderen. Via de films van Rookalarm kweekt Rookpreventie Jeugd daarvoor draagvlak onder (groot)ouders van jonge kinderen. En via de website TabakNee stelt de stichting de abjecte praktijken van de tabakslobby aan de kaak.

De activiteiten van Stichting Rookpreventie Jeugd worden gefinancierd uit, grotendeels eenmalige, sponsorbijdragen en particuliere donaties. Wilt u onze activiteiten steunen? Dat stellen wij zeer op prijs. U kunt uw donatie overmaken naar

NL13 ABNA 0406 5598 21
t.n.v. Rookpreventie Jeugd
RSIN: 820635315

Download hier de financiële verantwoording over 2015 van SRPJ

ANBI FC schaduwStichting Rookpreventie Jeugd is geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling.